sena2

INOVACIJE

Pri Seni smo izredno ponosni na izdelke, ki jih razvijamo. Izdelek ne sme biti samo lep, ampak mora biti funkcionalen, delovati vrhunsko ter vključevati najnaprednejše tehnološke rešitve. Te inovacije so posledica želje podjetja, da kupcu ponudi izdelek, na katerega se lahko brezskrbno zanese. Med inovacije lahko štejemo tudi “Jog Dial” – intuitivni vrteči multifunkcijski gumb, – ter odlično ergonomijo, ki uporabniku omogoča čimenostavnejše upravljanje, tudi z debelejšimi rokavicami. Na osnovi množice inovacij so Sena Bluetooth komunikacije najzanesljivejše ter enostavne za upravljanje, programske nadgradnje pa poskrbijo, da je Vaša komunikacijska naprava vedno v koraku s časom. Sena s svojimi inovacijami ni usmerjena samo v en segment, zato vedno iščemo načine, da bi svoje tehnologije prilagodili tudi drugim industrijam. Čeprav smo večinoma poznani kot vodilni v industriji motornih koles, ponujamo svoje izdelke tudi kolesarjem, smučarjem, deskarjem na snegu, lovcem, motornim sankačem, plezalcem ter tudi strojnikom, gozdarjem in ostalim uporabnikom, ki zahtevajo najboljše komunikacijske rešitve.

ZNANJE 

Sena zagotavlja brezžične komunikacijske rešitve za industrijske aplikacije že od leta 1998, obenem pa se intenzivno širi v svetu brezžičnih tehnologij s celovito ponudbo strojne ter programske opreme. Sena si je pridobila ugled z zagotavljanjem inovativnih brezžičnih rešitev za stroj-stroj (M2M) komunikacijo, s široko paleto izdelkov, konkurenčnimi cenami in njenimi izjemnimi storitvami, prilagojenimi specifičnim potrebam strank. Našim kupcem zagotavljamo zadovoljstvo z lastnimi Bluetooth strojnimi in programskimi zasnovami, napredno metodologijo oblikovanja, optimiziranega za potrebe uporabnikov, in pametno vključevanje različnih naprednih tehnologij. Z lastnim oblikovanjem in razvojem izdelkov omogoča Sena najhitrejše prilagajanje najnovejšim pametnim napravam in tehnološkim trendom Bluetooth tehnologije tako, da v najkrajšem možnem času ponudi nadgradnjo programske opreme.

PREDANOST

Tehnologija se nenehno spreminja! Senina predanost, da zagotavlja potrošnikom vedno najboljše, je za nas najpomembnejša. Sena kot podjetje razume, da lahko kakovostna blagovna znamka hitro izgubi svoj ugled, če se začnejo pojavljati napake. V ta namen ima Sena ekipo inženirjev, ki delajo na tem, da s svojo tehnologijo Bluetooth in funkcionalnostjo izdelka še naprej ostajajo vodilni v vse večjem in konkurenčnejšem svetu tehnologije. Sena ne čaka sprememb v tehnologiji in jih prilagaja, ampak Sena ustvarja tehnologijo in pusti drugim, da ji sledijo.

STRAST

Sena smo ljubitelji! Izdelujemo izdelke, ki zadovoljijo tudi najbolj skeptične voznike – nas same! Vozimo motorna kolesa in uživamo v stvareh na prostem, kolesarjenju, pohodništvu in še več. Naše izdelke razvijamo z razumevanjem kaj potrošniki želijo in potrebujejo v Bluetooth napravi. Naša strast do naše ponudbe izdelkov se kaže v vsakem izdelku, ki ga izdelamo. Mi ne ubiramo bližnjic. Uporabljamo le najboljše materiale, da kupcem ustvarimo izkušnjo, ki presega njihova pričakovanja.

Dobrodošli v svetu Sene!

 

sena logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja