Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine Sena Slovenija – Procomm, Maja Bezlaj, s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja avtomotive zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
 • kontaktno telefonsko številko,
 • geslo v šifrirani obliki,
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu avtomotive.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko avtomotive shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku avtomotive shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj avtomotive lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine avtomotive podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. GLS Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov in kontaktno številko za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih avtomotive zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov avtomotive.

 

O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

 

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH LAHKO UPORABLJAMO:

Piškotki Sena Slovenija

 • Ime: asid
  Namen: za vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov
 • Ime: cid
  Namen: identifikacija registriranega/prijavljenega uporabnika
 • Ime: cid_dis
  Namen: identifikacija nastavitve, ko uporabnik ne želi biti ves čas prijavljen
 • Ime: no_mobile
  Namen: identifikacija nastavitve ogleda polne različice spletne strani, tudi v primeru dostopa preko mobilne naprave

Piškotki naših partnerjev:

 • Ime: tduid
  Namen: za vzpostavitev uporabniške seje partnerskega programa TradeDoubler – beleženje prodaje preko oglasov
  Podjetje: TradeDoubler
 • Ime: _utma; _utmb; _utmc; _utmv; _utmz
  Namen: statistika ogledov spletne strani – Google Analytics
  Podjetje: Google
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja